Canguru IT

Han Hegge van Canguru IT over Organique:

“De virtuele assistent past in “het nieuwe zaken doen” en is perfect te combineren met het werken in de cloud. Organique verzorgt sinds een aantal jaar de backoffice van Canguru. Op een accurate en deskundige wijze weet Organique ons op zowel secretarieel, als op projectmatig gebied te ondersteunen. Precies op de manier die wij wensen en die bij ons past.

Canguru is voorstander van het flexibel kunnen inzetten van de kerncompetenties. Elk bedrijf moet doen waar het goed in is. Organique neemt het secretariële deel van onze organisatie uit handen, waardoor wij ons kunnen focussen op onze core-business.

Wij zijn tevreden over de ondersteuning die de dames van Organique ons bieden. Onze klanten worden netjes te woord gestaan en Organique wordt ervaren als “de office-manager” van Canguru en dus als onderdeel van ons bedrijf. Wij horen met grote regelmaat van klanten of wij een nieuwe secretaresse hebben. Zij hebben absoluut niet het gevoel dat zij met een call-center o.i.d. te maken te hebben.

“Wij zijn van plan om nog jaren gebruik te blijven maken van de diensten van Organique.”