VvE beheer en vastgoedbeheer goed geregeld

Organique: een objectieve partner in beheersprocessen

Op zoek naar een specialist in VvE beheer of een ervaren beheerder van uw vastgoed? Organique ontzorgt u graag.

Vastgoedmanagement vereist kennis en tijd. Wie handen tekort komt staat al snel voor dure verrassingen. Organique beschikt over up-to-date kennis van zowel de wetgeving rondom VvE beheer als van regels rondom vastgoedbeheer. Op beide terreinen hebben we ruime ervaring. Dankzij onze ervaringen begrijpen wij de verschillende belangen van huurders en (groot) eigenaren, waardoor we kunnen komen tot goede, lange termijn oplossingen.

VvE beheer draait om transparantie

Een Vereniging van Eigenaren heeft per jaar een aantal zaken dat standaard geregeld moeten worden. Organique kan dit allemaal uit handen nemen met VvE beheer. Ons uitgangspunt is volledige transparantie. Eigenaren die in de VvE aangesloten zijn bieden wij online inzicht in alles wat reilt en zeilt. Persoonlijk contact is onze prioriteit. Liever eerst even bellen dan mailen. Het resultaat dat uit alle initiatieven voortvloeit is een betere prijs-kwaliteit verhouding. Het inschakelen van VvE beheer is een verstandige keuze die ook garandeert dat u beschikt over een objectieve partner die onafhankelijk adviseert.

Vastgoedbeheer: goed geregeld

Onze deskundige beheerders regelen alles wat komt kijken bij uw vastgoed. Wij begrijpen dat u wilt weten wat er speelt. Daarom zorgt Organique met regelmatige voortgangsrapportages dat u altijd op de hoogte bent van de actuele stand van zaken. Efficiënt omgaan met vastgoed is belangrijk voor het op waarde houden van uw bezit. Wij managen huurcontracten, gaan leegstand tegen en optimaliseren het onderhoud van uw pand. Wij nemen zorg uit handen op administratief en financieel gebied. We zijn eveneens thuis in servicekosten en technisch vastgoedbeheer. Door het uitbesteden van vastgoedbeheer van uw privé vastgoedbelegging voorkomt u tevens een discussie met de belastingdienst over uw box 3 inkomen.

Benieuwd wat Organique voor u kan betekenen? Bekijk ons dienstenaanbod voor VvE beheer en vastgoedbeheer. Ook op het gebied van verhuurondersteuning voor zorginstellingen zijn wij van alle markten thuis. Neem direct contact op met een van onze medewerkers via onderstaande button.