Advies en coaching

Als processen in uw organisatie niet lekker lopen, zorgt dat voor onnodig hoge kosten en veel frustratie voor uw medewerkers. Het stroomlijnen van processen vergt kennis en tijd, zowel van u als van uw medewerkers. Organique beschikt over gedegen kennis van procesmanagement, verandermanagement en organisatieontwikkeling. Als uw onafhankelijke partner met een schat aan ervaring delen wij onze expertise graag met uw organisatie. Wij zijn in staat u te voorzien van deskundig advies en efficiënte ondersteuning bij het stroomlijnen van uw processen in VvE-beheer, vastgoedbeheer, secretariaatsvoering en projectmanagement.

Geen organisatie is hetzelfde, dus elk adviestraject is anders. Organique analyseert uw bestaande processen grondig, omschrijft die waar nodig en stelt op basis van die gedegen analyse verbeteringen voor. Verandering is niet altijd gemakkelijk voor uw medewerkers. Daarom kunnen wij u vanzelfsprekend ook ondersteunen bij de implementatie van ons advies in uw organisatie.

Praktische coaching op de werkvloer

Als praktische coach op de werkvloer, helpt een ervaren Organique-professional uw medewerkers om de veranderde processen onder de knie te krijgen. Door de concrete handvaten die Organique hen aanreikt, kunt u erop rekenen dat uw processen ook na afloop van onze ondersteuning op rolletjes blijven lopen.

Bob van der Eijk, directeur van 2Administrate over een adviestraject van Organique:

“De samenwerking met Organique, de korte lijnen, flexibiliteit en het goed kunnen sparren met de professionals, heb ik gedurende het traject als zeer prettig ervaren”

Interesse? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.