Huisvestings- en vastgoedprojecten

Huisvestings- en vastgoedprojecten succesvol managen is niet gemakkelijk. Wanneer heldere afspraken en een duidelijk programma van eisen ontbreken, komt u al gauw voor dure verrassingen te staan. Organique beschikt over ruime ervaring in het begeleiden van huisvestings- en vastgoedprojecten.

Geen huisvestings- of vastgoedproject is hetzelfde. Daarom stemmen wij onze projectondersteuning af op uw specifieke behoeften. Organique bewaakt uw planning en begroting, of het nu gaat om renovatie, groot onderhoud van uw VvE, het moderniseren van een complete woning of een verhuisproject. Wij maken heldere afspraken met u en uitvoerende partijen, zorgen voor goed verwachtingsmanagement en houden een vinger aan de pols tijdens de realisatie van uw project. Organique houdt u persoonlijk nauwlettend op de hoogte van de ontwikkelingen. Bij onverwachte problemen gaan wij direct met u in gesprek over eventuele oplossingen.

Spine & Joint Centre over een huisvestingsproject door Organique:

“In de hectiek van het herordenen van ons administratief systeem, een groot huisvestingsproject, het opzetten van een kwaliteitsmanagementsysteem en ook nog eens het vernieuwen van onze softwarepakketten, bleken zij een rots in de branding. Organique heeft er mede voor gezorgd dat wij nu in een nieuw prachtig pand zitten, onze administratieve organisatie een betere structuur heeft en wij ons zonder zorgen op het behandelen van onze patiënten kunnen richten.”

Interesse? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.