Notuleerservice

Snel een goed, onafhankelijk verslag

Snel een goed, onafhankelijk verslag van uw belangrijke vergadering of bijeenkomst? Het schrijven van een helder, correct en neutraal verslag is lastig. Met onze onafhankelijke, ervaren notulisten bent u snel verzekerd van een vakkundig verslag. Of het nu gaat om een vergadering, congres of seminar, om één of een reeks vergaderingen, overdag of in de avonduren, om alleen de verslaglegging of ook het opstellen van de uitnodiging, het versturen van de vergaderstukken en het opvolgen van de actielijst; de Organique Notuleerservice ontzorgt u graag.

Vooraf bespreken wij met u hoe u de notulen graag ziet. Wenst u notulen op hoofdlijnen of gedetailleerd, woordelijk of liever puntsgewijs, met of zonder actielijst? Organique geeft uw notulen weer conform uw wensen en in uw eigen huisstijl. Zo heeft u, buiten een eventuele inhoudelijke controle, geen omkijken meer naar notulen.

Ervaren professionals

Organique werkt uitsluitend met ervaren notulisten. Eerder notuleerden we onder anderen voor projecten van Rijkswaterstaat, Ondernemingsraden, Raden van Toezicht, woningcorporaties en zorginstellingen.

Nieuwsgierig wat onze notuleerservice voor u kan betekenen? Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte op maat.

Direct een ervaren notulist nodig?

Organique kan u ad hoc professionele ondersteuning bieden. Reserveer nu een ervaren notulist ons contactformulier in te vullen, en vermeld boven aan het bericht ‘Reservering notulist (NAAM ORGANISATIE)’. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op.

Dhr. Augustinus van de ondernemingsraad van Meneba Meel over de Organique Notuleerservice:

“Ruim 15 jaar heeft de ondernemingsraad ervaring met de notuleerservice van Organique en wel naar volle tevredenheid. Ieder jaar wordt een jaarschema gemaakt waarop de data van deze bijeenkomsten worden vastgesteld. In de loop van het jaar verschuiven wel eens wat afspraken, wij ervaren dat Organique hier flexibel en professioneel mee omgaat!”