Projectmanagement: uw proces, onze zorg

‘De beste oplossing voor onze klant’

De beste oplossing vinden voor onze klant, dat is het streven van Organique. Wij zijn gespecialiseerd in VvE beheer, vastgoedbeheer en secretariaatsvoering. Wij bieden onze klanten zowel langdurige als tijdelijke ondersteuning binnen deze vakgebieden.

Wanneer het gaat om tijdelijke ondersteuning kiest Organique voor een projectmatige aanpak en spreken wij van projectmanagement. Het doel van onze tijdelijke ondersteuning is altijd om u tools te bieden waarmee uw organisatie zelfstandig verder kan. Ook nadat wij het proces hebben afgerond en u de touwtjes weer zelf in handen neemt.

Projectmanagement: de beste oplossing vinden

Centraal in ons projectmanagement staat dat wij zoeken naar de beste oplossing voor onze klant. Dat betekent dat de vorm van Organique’s ondersteuning sterk verschilt per project. Wij kunnen bijvoorbeeld uw processen analyseren, omschrijven en volledig of gedeeltelijk managen, uw medewerkers coachen of een van onze ervaren professionals detacheren. Ons aanbod is volledig afhankelijk van uw specifieke behoeften. U behoudt altijd de regie over de geboden ondersteuning.

Dankzij jarenlange ervaring in projectmanagement binnen brede werkgebieden én op specialistische terreinen zoals de zorg, bij corporaties, in VvE beheer en vastgoedbeheer, leveren we maatwerk. Organique is in de ware zin van het woord een organisatorische duizendpoot. Kwaliteit staat in elk proces voorop. Daarom werken we alleen met deskundige en ervaren professionals.

Projectmanagement samengevat

Organique is trots op haar flexibiliteit en dat is volgens ons ook een vereiste om maatwerk te leveren. Uw specifieke behoeften zijn leidend in het project dat we samen ingaan. Tussentijd van koers wijzigen is geen probleem, wij veranderen graag met u mee. Samenvattend richt Organique’s aanbod in projectmanagement zich onder andere op:

  • Advies en coaching
  • Werving & selectie, detachering en flexibele ondersteuning
  • Huisvestings- en vastgoedprojecten

Interesse? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.