Over Organique BV

Voor alles dat u geregeld wilt hebben

Organique BV is uw partner voor alles dat u geregeld wilt hebben. Kwaliteit, service en aandacht zijn de kernwaarden waarmee Organique maatwerk levert binnen uw organisatie. Bezorgt het gestroomlijnd laten verlopen van uw processen u slapeloze nachten? Schakel dan onze hulp in. Uw proces is onze zorg.

Organique BV is op 6 juli 2015 ontstaan uit een fusie van Caryat Management Support en TMD Vastgoed. Na jarenlange goede samenwerking besloten wij onze expertises te bundelen in een bedrijf dat kwalitatief hoogwaardige procesondersteuning levert in de vorm van VvE beheer en vastgoedbeheer, secretariële diensten en projectmanagement.

Uw proces, onze zorg

Organique zoekt de beste oplossing voor de klant: uw proces, onze zorg. Onze missie is u te ontzorgen. Omdat wij geloven in de kracht van persoonlijke aandacht, leveren wij maatwerk. Organique onderzoekt uw behoeften, denkt actief met u mee, maakt heldere afspraken met u over de ondersteuning van onze ervaren professionals en zorgt dat het goed geregeld wordt.

Deskundige professionals

Kwaliteit staat bij ons voorop. Daarom werkt Organique uitsluitend met ervaren professionals met expertise op het gebied van VvE beheer en vastgoedbeheer, secretariële diensten en/of projectmanagement. Wij realiseren ons dat u graag het overzicht en de regie houdt. Transparantie en flexibiliteit zijn dan ook deel van onze kernwaarden. Organique verandert graag met u mee en houdt u altijd persoonlijk nauwlettend op de hoogte van de ontwikkelingen.

Interesse? Check nu op welke manier Organique u kan ontzorgen op het terrein van VvE- en Vastgoedbeheer, secretariële diensten en projectmanagement. U kunt ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.

Ons team

Desirée Kweekel

Eigenaresse

Tjarda Driessen

Eigenaresse

Christel Bauer

Secretaresse