Detachering, werving & selectie

Uw organisatie of bedrijf is het meest productief als uw personeel doet waar het goed in is. Organique kan u ondersteunen in de werving en selectie van facilitair-, vastgoed- en secretarieel personeel. Of het nu gaat om de invulling van een vaste vacature, om tijdelijke ondersteuning of om incidentele ondersteuning, Organique bekijkt samen met u bij welke oplossing u het meest baat heeft. Wij beschikken over een breed netwerk van deskundige en ervaren professionals die snel en efficiënt inzetbaar zijn. Zo heeft u het snel, goed geregeld.

Persoonlijke aandacht voor de juiste match

Organique levert maatwerk. Door niet alleen te kijken naar de vakkundige kwaliteiten, maar ook naar de persoonlijke eigenschappen van alle betrokkenen en de bedrijfscultuur, streven we naar het maken van een goede match. Ook bieden wij nazorg en volgen wij onze kandidaten bij u intern. Daar waar nodig worden zij extra begeleid.

Petra Wognum van Bavo Europoort over werving en selectie door Organique:

“Het was belangrijk dat Organique snel een kandidaat vond met ervaring in de zorg, die ook erg handig is met alle geautomatiseerde systemen. Belinda van de Vlugt is vanaf 18 december vanuit Organique een Teamsecretaresse op de afdeling Klinische Behandeling & Begeleiding van Bavo Europoort. We zijn  enthousiast over de samenwerking met Organique, vooral vanwege de snelheid van handelen en de kwaliteit van het geleverde werk. Organique houdt regelmatig contact met Belinda. Ze kan altijd op het team terugvallen.”

Interesse? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.