Nieuwsbrief december 2017

Ook slimmer organiseren in 2018?

December is zonder twijfel voor de meeste mensen de drukste maand van het jaar. Tussen de feestelijkheden door is het tijd voor afronding en reflectie, én voor het in de startblokken zetten van de activiteiten voor het nieuwe jaar. Ook bij Organique zitten wij vol in de decemberflow.

Wij kijken dankbaar en tevreden terug op 2017. Dankzij oude vertrouwde, maar ook nieuwe opdrachtgevers konden wij mooie opdrachten uitvoeren. Omdat wij onze opdrachtgevers altijd maximaal rendement van onze inzet willen bieden, kraakten wij ook dit jaar weer onze hersens over hoe wij nog meer positieve impact zouden kunnen realiseren, nog beter aan zouden kunnen sluiten op hun behoeften: hen nog beter zouden kunnen ontzorgen. Dat leidde er onder andere toe dat wij:

  • uitdagende nieuwe opdrachten kregen binnen ons verhuur- en VvE-beheer;
  • de kans kregen de begeleiding van een nieuwe huurdersraad te verzorgen;
  • een aantal opdrachtgevers hielpen aan het juiste personeel op de juiste plek via onze werving & selectie en detacheringsmethode;
  • een aantal opdrachtgevers mochten ondersteunen op het gebied van inkoopbegeleiding en in hun secretariële werkzaamheden;
  • een aantal interne verhuisprojecten mochten begeleiden en ondersteunen.

Wij willen al onze opdrachtgevers van harte bedanken voor de fijne samenwerking. Vooruit kijkend naar 2018 voelen wij onze ambitie om het nóg slimmer te organiseren alweer kriebelen. Wij zetten onze huidige koers in volle vaart voort. Organique is en blijft uw deskundige partner voor VvE- en vastgoedbeheer, secretariële diensten, detachering/werving & selectie en facilitaire projecten. Wij zijn nieuwsgierig naar de mooie dingen die wij samen met onze opdrachtgevers kunnen gaan realiseren in 2018 en hebben daar echt zin in. Bent u benieuwd wat wij voor u zouden kunnen betekenen? Bel ons gerust op tel. 085-0190 120.

Wij wensen u fijne feestdagen en een gelukkig, succesvol 2018!

Vriendelijke groet,

 

Desirée Kweekel & Tjarda Driessen

Directie Organique