Flexim

Met één telefoontje uitstekende vervanging voor onze officemanager; dat is wat Organique voor Flexim heeft betekend. Flexim verkoopt flowmeters aan de industrie en verzorgt meetdiensten. Wij zochten met grote spoed een officemanager en iemand die per direct kon inspringen tot wij de juiste persoon voor de baan zouden vinden. Geen gemakkelijke opgave, maar Organique had aan één telefoontje genoeg om de klus snel en goed te klaren.

Via een interview had Organique in no-time inzicht in onze behoefte, een beeld van onze bedrijfscultuur en een helder profiel van de persoon die wij zochten. Dankzij hun voortvarendheid hadden wij vrij snel een tijdelijke vervangster. De via Organique gedetacheerde medewerker was erg professioneel en maakte zich de werkzaamheden snel eigen.

In de tussentijd coördineerde Organique vakkundig onze werving & selectie procedure. Al gauw waren er 50 geïnteresseerden voor de baan. Organique heeft 3 kandidaten geselecteerd en aan ons voorgesteld, waaruit wij vervolgens in overleg met Organique de beste kandidaat kozen. Dankzij de deskundige begeleiding van Organique en de goede werkoverdracht van de tijdelijke vervangster naar de nieuwe medewerker, voelt onze nieuwe officemanager zich nu, 5 maanden later, helemaal thuis binnen ons bedrijf.